вторник, 26 март 2013 г.

Обичам копчетаааа :)


Не издържах да не участвам и в предизвикателството на Тони при Картичкофуриите :)

Много харесвам копчетата и всичко, което може да се измайстори с тях! И колкото копчетата ме вдъхновиха, толкова и цъфналите дръвчета навън! Чувствайте се поздравени за Първа Пролет, момичета! Нека тя да ви донесе много творческо настроение :)





Все още съм начинаеща в правенето на картички и все още съм плаха в изработката, орнаментите и стила! Но вие всички много ме вдъхновявате и се надявам да да намеря своето местенце сред вас като индивидуалност по-нататък! Много ще се радвам на съвети и никак няма да се сърдя на критики :)


4 коментара:

  1. this is a totally cute card..hope you have a wonderful week!

    enjoy *~*

    ОтговорИзтриване
  2. Thank you so much :) I'm glad you like it, because it's my first :))
    Have a shiny spring week too!

    Ina

    ОтговорИзтриване
  3. Вече може да се коментира при теб, радвам се:). Пожелавам ти да вървиш смело и уверено напред! Има място за всички под слънцето, а и в едно малко и спретнато крафт общество! От теб зависи! Твориш прекрасни неща от сърце, а това е най-важното. Искам да кажа, че картичката с копчета ми харесва. Наистина е button art. Продължавай напред смело, момиче!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! Това, че ти харесва означава много за мен :) Благодаря и за топлото посрещане и куража, който ми даваш!

      Изтриване