вторник, 4 март 2014 г.

Така се радвам, че пак съм тук :)

Момичетааа,

не съм спирала да ви следя, чета и да ви се удивлявам на вдъхновението, креативността и всичко, което правите! А и да ви завиждам благородно за откраднатите минути за творене! Не че нямах възможност и аз да си открадвам, но някак си нямах нито силите, нито вдъхновението за някой проект! А така ми се искашееее...
Явно следродилната, е, не мога да го нарека депресия при мен, но по-скоро физическа умора, натоварване и чувството, че това малко сладко човече си има само мен и разчита изцяло на мен - всичко това измести творенето на заден план! А така ми липсваше... А и аз явно съм от майките, който правят повече, отколкото дори тялото им позволява, хехе... И все пак се гордея със себе си :) Бебка вече е на 9 месеца, а аз все още я кърмя и ще продължавам поне до годинка със сигурност, каквото и да ми коства :)
Ииии, стига лирични отклонения, хихихи... Първо искам да се извиня на Стефи и Бо, които толкова мило ме подкрепиха, а аз така изведнъж изчезнах... Момичета, не съм ви забравила и ще спазя обещанието си! Приготвила съм по нещичко и за двете :) Надявам се да не ми се сърдите, че не е по избор, както бях писала! Знам, че Бо си има момиченце, затова подаръкът ще е за нейната малка принцеса. А за Стефи съм приготвила нещо специално за нея, че тя си има трима мъже, хихихи - да им е все така красива :)
Надявам се в най-скоро време да се включа в някое предизвикателство отново! Стискайте ми палци вдъхновението да се върне при мен :)

6 коментара:

  1. Добре дошла! Пожелавам ти купища вдъхновение и повечко време за теб и любимото хоби.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Тони за топлото посрещане и пожеланията :)

    ОтговорИзтриване
  3. Дори и да не можеш да си откраднеш мигове да сътвориш идеите си, те няма да избягат, даже напротив - трупаш си купчинка и после хоп - една след друга, няма да можем да насмогнем да ги разгледаме. Чудесно е че си решила да кърмиш до годинката, браво! Усмивки и пълноценна почивка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Стефи, дано така да стане с идеите ми :) Чакам да ми пратиш адрес на еконт, телефон и имена, за да ти пратя нещо мъничко от мен :)

      Изтриване
  4. Може да ми пишеш на in4e_baby@abv.bg или във фейсбук, ако искаш :)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотно си запълваш времето! :) Много мило и ценно време е това! И тук благодаря много за наградката! И момичетата ми са цели две! :) Ще очаквам с интерес новите ти творения! Успех!

    ОтговорИзтриване