понеделник, 26 август 2013 г.

Време за почерпкааааа....

Малък рожден ден, Имен ден и едно ново начало :)


Здравейте, дамииии

надявам се прекарвате си лятото добре :) След дълго отсъствие, ето ме и мен отново тук! Но да не си помислите, че съм си почивала, напротив... Изненадана съм от себе си - сега, когато имам най-малко време заради бебка, върша повече неща отвсякога :)
Да започна първо с това, че вчера моето малко момиче навърши три месеца, направо не знам кога мина това време :) А днес си имаме още един празник - Първият й Имен ден! И тя сякаш всичко разбира - днес е особено щастлива :)
И третото нещо заради, което искам най-сетне да направя подарък на някоя от вас е ...... моята така дълго дълго отлагана страничка-магазинче във фейсбук :) Много ми се искаше от всичко, което майсторя да реша най-сетне кое ми е любимо и ако мога да го продавам :) И ето - най-накрая се реших, а и то само си дойде....завладя ме този филц и това си е.... Да не ме изключите сега от картичкофурийската ви среда.... ще гледам да се включвам в някое и друго предизвикателство, ако мога...
Та, на въпроса за наградата... Надявам се, че това, което ще искам от вас като условие да не е прекалено :) и те май ще са 2 условията...
Първо да оставите коментар, разбира се, за да знам кой иска да участва :)
Второ, но с две подусловия е да споделите публикацията ми в блоговете си и другото най-важно за мен засега (имам нужда от подкрепата ви) да харесате страничката ми във фейсбук и ако е възможно да я споделите с приятелите си! Ще съм ви безкрайно, безкрайно благодарна за всички тези действия, които трябва да извършите... не са малко и искат време, знам! И все пак, ако някой не харесва страничката ми не го задължавам да я лайква :)
Наградата, разбира се, ще е фибичка или брошка от филц по ваш избор - или от моите на страничката или нещо, което вие си измислите като цветове и дизайн... :)
Срокът нека да бъде до 05.09 до 12.00 часа в полунощ!
Аааа и за малко да забравя, ето и линк към страничката:

https://www.facebook.com/VodnotoKon4e

Пожелавам ви успех и отново ви благодаря, ако решите да участвате, за всички условия, които трябва да изпълните :)

П.С Ето една снимчица, която да използвате за споделяне в блога си!


6 коментара:

  1. Весел, сладък и пъстър да е празника на малката именничка! И много късметлийско да е начинанието ти, водно конче! Имаш си мъничка вдъхновителка, размахай крилца и пълен напред :) Усмивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Благодаря ви, момичета :) като гледам колко ентусиасти има в този отпускарски месец, може да си останете само вие двете.... :)

      Изтриване
    2. Здравей, Стефи, приготвила съм нещичко за теб и ще чакам да ми пишеш адрес на офис на Еконт, от който ти е удобно да го вземеш :)

      Изтриване
  2. Честити празници! Успех и попътен вятър от мен! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ви, момичета :) като гледам колко ентусиасти има в този отпускарски месец, може да си останете само вие двете.... :)

      Изтриване
    2. Здравей, Бо, ще чакам да ми пратиш адрес на офис на Еконт, на който да пратя малкото подаръче, което съм приготвила :) Дано не те затруднявам, че ще е до офис!

      Изтриване