четвъртък, 11 април 2013 г.

Пролетта е навсякъде :)

Дааааа,


толкова и се радвам на тази пролет, особено когато ни глези, както  днес! Ама че вдъхновяващо! :)
Дори само една кратка разходка на слънчице и ето - най-накрая довърших картичката си за предизвикателството на Вера в Hobby Challenges!
Още щом прочетох за него знаех, че ще участвам, но не и с какво точно.
И ето 4 дни преди крайния срок, мисля че успях! Май можеше и още неща да се доизкусурят :) но реших (или по-скоро бях принудена от едни "нарастващи", но мноооого сладки причини) , че така е достатъчно! Най- много се гордея с истинското напъпило клонче,! Перденцата (малко ме поизмъчиха) закачих на прозорчето от клечки за зъби :)
Надявам се да ви усмихне и вас пролетта, цъфнала в двора на моята къщичка :)А ето я и като част от украсата за Великден:След дълго мислене, реших да се включа с моята къщичка и в предизвикателството на Вили при Картичкофуриите :) Формата не е много нестандартна, но пък не е и обикновена! Затова ето ме и мен тук :)


12 коментара:

 1. Усмивката ми е толкова широка, дано да може да си я представиш! Чудна е къщичката! Усмивки!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хихихиих, много се радвам, че ти е въздействала :) точно, както пролетта въздейства :) Усмивки и на теб!

   Изтриване
 2. Прелестна е! Браво! Много пролетна, цветна, усмихваща картичка!

  ОтговорИзтриване
 3. Ех,че е пролетно и свежичко при теб:))) Е много ми харесва твоята къщичка и определено си е на 100% нестандартна картичка;))) Благодаря за свежото участие:) Страхотна е!!!ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Вили :) Радвам се, че ти харесва и че ме приемаш в предизвикателството :)

   Изтриване
  2. Как няма:) ...за мен е чест и удоволствие че участваш с тази сладурска розова картичка:)ххх

   Изтриване
 4. Прекрасна картичка! Толкова свежа, пролетна и носеща настроение! Благодаря ти за участието в моето предизвикателство!
  Поздрави: Вера :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз ти благодаря за топлото посрещане и за това, че успя така пролетно да ме предизвикаш да творя с "клечки, пръчици и клончета"! Страхотна идея :)

   Изтриване
 5. Много обичам в картичките естествените, природни материали.Розовата къщичка си асоциирах с цвета на мечтите, дома на мечтите :) Харесва ми ! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ех, че хубаво! Като се замисля точно така си представям дома на мечтите - с цъфнало дръвче пред прозореца! Лара, ти направо ме разгада... :) Благодаря, че се отби, за да ме усмихнеш :)

   Изтриване