вторник, 26 март 2013 г.

Страхотната награда на Вили :)



Ето я страхотната игра на Вили по случай нейната Блогогодинка! Споделям я, въпреки че съм сигурна, че вече всеки знае за нея и няма как да не се е вдъхновил да измайстори нещо!

А това е и наградата:


Невероятна е, благодаря, Вили, за възможността да я спечелим!

Обичам копчетаааа :)


Не издържах да не участвам и в предизвикателството на Тони при Картичкофуриите :)

Много харесвам копчетата и всичко, което може да се измайстори с тях! И колкото копчетата ме вдъхновиха, толкова и цъфналите дръвчета навън! Чувствайте се поздравени за Първа Пролет, момичета! Нека тя да ви донесе много творческо настроение :)





Все още съм начинаеща в правенето на картички и все още съм плаха в изработката, орнаментите и стила! Но вие всички много ме вдъхновявате и се надявам да да намеря своето местенце сред вас като индивидуалност по-нататък! Много ще се радвам на съвети и никак няма да се сърдя на критики :)


понеделник, 25 март 2013 г.

Авантюрата на shMe :)


Много ми хареса предизвикателството на shMe :)

Още като видях темата и се сетих какво ТРЯБВА да направя! Трябва, защото този проект е в главата ми от няколко месеца, а все не започвах! Може би, защото е наистина важен за мен и много емоционален!

Затова много благодаря за предизвикателството, което ме накара да създам първия си Memory Jar (Буркан за спомени)!



Вдъхновението ми, както си личи, идва от едно малко сладко бебче, което все още ритка в коремчето на мама :) Но остава още малко и ще се появи на бял свят! А в буркана ще бъде теста на мама :), първите снимки от ехографа и други сантиментални нещица :)